Меню
Профил
Език

7 модни тенденции в дамската чанта, които ще доминират през цялата година

Дата: 2019-07-21

Има един аксесоар, който допълва всяко наше облекло и не е нищо друго, освен любимата ни дамска чанта. Лятото вече е тук, така че е време за нова чанта, а какво по-хубаво от това да си купим такава, която попада сред топ тенденциите за тази година? 2019 год. носи със себе си най-новите дизайни и стилове на дамски чанти, които са вдъхновени от модните ревюта по цял свят. Ние ви предлагаме седем от най-добре подбраните тенденции в чантата, които допълват днешната чувствителност на модата. Трябва да се запознаете с тези изумителни стилове на чантата, които определено ще добавят по-висока стойност към вашия стил.
Чантите колан
Чанта колан е най-функционалният и удобен аксесоар, който можете да носите със себе си, за да дадете заслужена почивка на ръцете си. Благодарение на удобната си привлекателност, този стил придава усещане за жизненост и свобода. Насочете се към червено и го комбинирайте с по-семпло облекло за небрежно усещане.
Пухкавите чанти
В днешно време пухкавите чанти се считат за шик и затова можете да забележите много жени, които ги носят. Идеални за добавяне в колекцията ви от есенни или зимни аксесоари, това е една от онези тенденции, които изглеждат толкова велики в реалния свят, колкото и на модните дизайнерски ревюта. Изберете цветове като бебешко розово, лилаво или кафяво и черно, ако искате да ги съчетаете с ежедневното си облекло.
Магията на чантите металик
Веднъж асоциирани със стила на 80-те години, чантите металик направиха своето забележително завръщане в модната индустрия. От пенливо сребро до блестящо злато, чантите в метални цветове никога не могат да заемат задната седалка. Те могат да бъдат избрани от голямо разнообразие от дизайни, форми и размери, за да отговарят на различни поводи. Няма значение кой нюанс избирате, металикът е подходящ дори за най-безцветните тоалети.

Ватираните чанти
Класни и вечни, ватирани чанти винаги са били избор на елегантни жени. Безспорно зашеметяващи, тези чанти са доста скъпи, но сега можете да ги закупите на достъпни цени, тъй като ги предлагат голям брой марки. Те идват в редица атрактивни дизайни и привличащи погледа цветове, така че можете да изберете най-предпочитания от вас. Тези луксозни красавици имат място в гардероба на всяка жена и ако все още нямате такива, вземете ги сега.
Чантите Crossbody с ресни
Независимо дали искате бохемски вид или просто да отидете на разходка или обяд, crossbody-то с ресни може да е вашият нов моден партньор. Два стила се обединяват в един по най-впечатляващ начин, този стил може да бъде съчетан с много различни дрехи, а най-хубавото е че има богат избор от модели, форми, цветове и материали.
Просторните чанти тоте
Никога няма да се сбъркате с тези чанти. Големи, средни и малки - тези чанти се предлагат във всички размери. Така че, независимо дали носите важни документи за работа или просто я използвате за скривалище на списание, грим и други неща, можете да направите своя избор според предпочитанията си.
Насочете се към класическите цветове, за да създадете колекция, която никога не излиза от модата и допълва ежедневния ви външен вид. Силно се препоръчват сини, сиви, сребристи, кафяви, както и маслинови нюанси.
Модните ранички
Ако обичате да пътувате, като същевременно държите ръцете си свободни, тогава раниците са за вас. Тези чанти могат да бъдат най-добрият ви спътник, ако трябва да направите кратка  обиколка. Тоалетни принадлежности, дрехи, обувки и други неща, свързани с работата и пътуването, могат да бъдат побрани в тези функционални чанти!
От животински принтове, весели емотикони или геометрични фигури, до водоустойчиви и такива с кожени ципове, бъдете сигурни, че ще намерите огромно разнообразие, което отговаря на вашия вкус.