Меню
Профил
Език

Кои са най-добрите дамски чанти за работното място

Дата: 2019-07-21

Здравейте скъпи дами, ако ви омръзнало да носите едни и същи чанти за рамо на работа, е време да подновите колекцията си с такива, които не сте имали до сега. От флорални щампи до класически винтидж стилове и мини чанти, до просторните tote, в тази статия ще ви предложим модни стилове, които ще ви позволят да преминете през типичен работен ден като професионалист.
Ръчни дамски чанти
Задължителни за всяка жена, ръчните дамски чанти изглеждат стилно и изискано. Малки вътрешни джобове за ключовете и смартфона, джоб за приплъзване, който да подрежда материали за четене, и накрая достатъчно място за други неща, са достатъчно основание да притежавате тази чанта.
Насочете се към цветове като тен, черен, червен, кафяв, сив или тъмносин, тъй като тези нюанси се комбинират добре с всичко.
Надеждните чанти за лаптоп
Чантите за лаптоп са малко по-различни от обичайните чанти. С тънко тяло и пространство за 15-инчови лаптопи, тези чанти са функционални и могат да накарат всеки да ги поиска. Дръжките на такива чанти обикновено са конструирани така, че да бъдат максимално удобни.  Документи, книги и таблети също се побират перфектно.
Изберете цветове като бежово, шоколадови кафяви и сиви тонове, ако искате да се откроявате от тълпата.
Чантите Messenger
Ако често ви се налага да излизате на служебни срещи, тези чанти са идеални за вас! Те могат да се носят за всеки повод и могат да бъдат оформени така, както искате. Най-хубавото е, че или можете да ги трансформирате в crossbody, или просто да ги носите на рамото.
Изберете тъмнокафяви или черни цветове за по-официален вид, иначе можете да изберете ретро дизайн от кожа.
Чантите тоте
Тези функционални и класически чанти никога няма да излязат от мода, а най-хубавото е че има огромен избор на пазара от цветове, форми и материи.