Меню
Профил
Език

Летни тенденции при дамските чанти 2019

Дата: 2019-07-21

Вдъхновявайки се от успеха на последните сезонни тенденции (сламените чанти и кръглите клъчове), дизайнерите работят върху нови силуети, както и върху преработката на по-стари класики. Ето нашите топ предложения на най-модерните чанти за този сезон.
Големите чанти
Огромните дамски чанти са тук, за да останат и този сезон. Побирането на цял несесер с гримове, зарядно за телефон, книги, лаптоп и вероятно сет за смяна на дрехите, определено е достатъчно основание този дизайн да не отшумява.
Завръщането на дамски чанти Dior Saddlebag
Този дизайн се връща с гръм и трясък! Това е абсолютната класика, която отново хит, но с  модерен ъпдейт. Тази чанта идва в приглушени, nude тонове и животински принтове и определено трябва да добавите към колекцията си. В последно време, дизайнерите определено са носталгично настроени с възраждането на старите класики, заливащи ни от ревютата.
Чанти с дръжка във формата на ринг
Този стил на чанта е въведен от Armani и Dion Lee в последните им ревюта. Изтънченост, чистота, лукс са думите, използвани за описване на тази идваща тенденция, която ще се задържи и в зимния сезон.
Чантите с пера
Кое се е появило първо- яйцето или кокошката? На кого му пука, чантите с пера са отново в модата и ние сме развълнувани! Можете да ги имате във всички форми и размери от огромни tote до миниатюрните клъчове. Пастелните цветове като розово и синьо са ключови за пролет / лято 2019.
Чантите колан
Bum bags, както са били известни през 90-те години отново изживяват звездния си миг. Вероятно повечето от нас си спомняме как нашите майки ги носеха на почивки, до пазара и къде ли не. И вероятно дори сме си мислили, че изглеждат смешно с тях, но ето че именно Gucci запали и възроди тенденцията отново в тяхното шоу миналата есен. Както изглежда тази   мода скоро няма да изчезне.