Меню
Профил
Език

Бохемски шик, сламени дизайни и ярки цветове са летните тенденции при дамските чанти

Дата: 2019-07-21

Романтичен Бохо стил
Бихме искали да започнем с една от най-горещите тенденции за това лято - замечтаните и небрежни бохемски чанти. Благодарение на фестивала за музика и изкуства Coachella, бюти инфлуенсърите като Lisa Danielle и Sara Waste и модни икони като Rihanna и Beyoncé, този дълбок романтичен стил се връща в гардеробите ни почти всеки летен сезон. Носете бохемската си чанта с мини рокля, вдъхновена от хипитата, леки аксесоари с пера, както и с леко небрежна прическа.
Комфортни и просторни чанти
Дори и най-стилната дама, която се осмелява да носи най-невероятните тенденции, не иска да жертва собствения си комфорт в името на модата, затова големите чанти ще останат в тренда и през това лято. Вдъхновени от простотата на моделите на Валентино и Марни, вземете няколко подобни чанти, които могат да поберат всичките ви вещи и красиво ще допълват всякакви дрехи.
Ярки цветове
Един от най-добрите начини да демонстрирате усета си за мода, е да рискувате с чанти в ярки и живи цветове. За щастие на тези, които харесват цветни нюанси, това лято те ще бъдат ултра модерни! Можете да носите всичките си любими цветове заедно, като изберете смесени материи чанти. Тъкани чанти се видяха в ревютата на Dior, Michael Kors и Louis Vuitton и лесно можете да изберете подобна чанта и да я включите в летния си гардероб.
Сламени плажни чанти
Тази тенденции е безкрайна и се връща в живота ни всяко лято, като бавно изчезва в края на курортния сезон. Този път екологично чисти ръчно изработени чанти се връщат с нова модна стойност. Най-голямото предимство на сламените чанти е тяхната лека и извита форма и голям капацитет. Големите и просторни чанти за плажа или малки и стилни за басейн или други летни поводи, ние обичам всички тези сладки сламени съкровища.