Меню
Профил
Език

Кои са най-популярните тенденции при дамските чанти това лято

Дата: 2019-07-21

Кръгли сламени чанти
Олекотеният материал и естественият оттенък на тези чанти правят идеалното допълнение към лятната ви колекция аксесоари. Забавната кръгла форма ги отличава от всички други чанти, които притежавате, а светлокафявите нюанси ги прави неутрални, допълвайки перфектно всичките ви летни рокли.
Прозрачни чанти
Перфектни за летни концерти на стадиона, а също и когато искате да виждате всичките си неща - тези прозрачни са готини и модерни, но и супер практични. Можете да изберете стилове като crossbody в свежи и ярки цветове, чанта, тип колан или класическата тоте.
Чанта с дървени мъниста
Дървените мъниста вече не са само за бижута. Тези природни красоти се молят да бъдат в комбинация с джинси или драматична рокля. Crossbody стил с многоцветни мъниста е перфектното допълнение към всичките ви сладки летни рокли, а също така можете да изберете и модел, който е в бохо стил за по-небрежно облекло.
Неонови цветове
Неоновите цветове са хит на всички модни ревюта пролет/ лято 2019 и определено са тук, за да останат това лято. Не се чувствате комфортно облечени от глава до пети с тези цветове? Не се тревожете, това е мястото, където идват аксесоарите. Добавете поп оттенък към облеклото си с ярка чанта. Изберете неоново оранжево, смел цвят, но полезен, защото можете да го носите като колан, или кросбоди. Също така можете да носите и мини раници, ако искате повече свобода.
Мрежести чанти
Внимавайте, когато поставяте ключове или телефон , защото тези мрежести чанти са тук, за да останат. Те са чудесни за използване като торба за многократна употреба, но те също изглеждат сладки като кесия, когато пазарувате. Лошата новина, е че може да загубите червилото си, но добрата е че никога няма да се напълни с пясък, ако решите да отидете на плажа с нея.

Чанти със структурирана ракита
Подобно на емблематичната кошница на Дороти, но с допълнителна изтънченост, можете да носите тези плетени стилове за повече поводи от обикновен пикник. Материалът е по-твърд от сламата, ако търсите допълнителна защита. Бялото е основния официален цвят на лятото, така че съчетайте две тенденции в едно с тази чанта. Избери цилиндричен стил с тъмна подплата и кожена тапицерия за допълнителна доза шик.
Чанти с цветна бродерия
Цветната бродерия е тотален хит това лято и дори Dior бяха вдъхновени от тази тенденция. Отидете на плажа модел, който изобразява мечтаната морска обстановка с палми и океански вълни или комбинирайте геометрични и флорални мотиви за по-романтичен и изискан вид.
Помпони
Друг начин да добавите моден шик към аксесоарите си е като изберете чанта с многоцветни помпони. Тази закачлива тенденция се появява всяко лято и напомня за всичките занимания по изкуства и занаяти, които сте практикували на летните лагери  (но по добър начин). Ако сте обсебени от подобен вид декорации, това определено е за вас.
Bucket чанта
Със сигурност притежавате много летни модели чанти, но защо не заложите на чантите, които буквално са с форма на кофичка. Изберете я в смел цвят, като червен и я комбинирайте с джинсова рокля и сандали и воала: Вече имате вашето перфектно облекло за лятото.
Копринени шалове
Това е може би най-лесната тенденция през лятото, защото можете да завържете копринените шалове на чанта, която вече имате - или можете да я използвате като извинение, за да си купите нова чанта, която идва с копринен шал.
Цветни мъниста
Чантичките с цветни мъниста наистина бяха голям хит миналото лято (благодарение на Instagram инфлуенсърите, които се снимаха навсякъде с дизайните на Susan Alexandra), и този сезон те ще се върнат с пълна сила. Носталгичният стил се среща във всякакви цветове и форми.