Меню
Профил
Език

Топ 5 дамски чанти, които трябва да притежавате това лято

Дата: 2019-07-21

Чанта от плат
Платнените чанти не са точно нови допълнения към списъка на тенденциите, но те определено  набират популярност в последно време. Изработени от плат, те са екологично чисти и се предлагат в различни форми, принтове и размери. Това вероятно обяснява защо хората са луди по тях, защото това е епохата на екологичното всичко. Така че можете да изберете такъв тип чанта, която също допринася за каузата. Имате избор от модели с различни графични щампи или принтове или напълно семпли и едноцветни.
Големите чанти
Големите чанти също са предпочитани сред жените, особено сред шопинг маниачките. Добрата новина е, че размерите нарастват. Днес търсим супер големи чанти, защото не правим компромис с комфорта и стила. Дори световните модни марки създават по-големи версии на някога популярните си чанти в съответствие с последните тенденции това лято.
PVC чанти
Ако има едно нещо, което летните ревюта ни показаха отново и отново, то е, че PVC е хит. От PVC палта до PVC обувки и PVC чанти, материалът просто е придобил някакъв моден статут , тъй като е прозрачно и да си го кажем, стилно.
Сламените чанти
Имало едно време, когато сламените чанти са били предназначени само за плажа. Е, това време отмина. Има нещо в сламените цветове и текстури, които правят тази чанта толкова търсена и красива. Нека не забравяме и факта, че тези материали щадящ околната среда. Така че тук отново имаме мода с цел.
Тъкани чанти
Тъкани чанти са другото текстурирано съкровище, която просто крещи- лято е. Това води до настроения за разходки в парка и се съчетава перфектно със сладки летни рокли и поли.
Съществуват и уникални форми и силуети в тъканите торби, с които можете да експериментирате. Прекалено големите отново са в тренда; така че можете да носите всичките си летни неща в тях.