Меню
Профил
Език

Най-популярните дамски чанти в Pinterest 2019

Дата: 2019-07-21

Pinterest отдавна служи като интернет платформа за творческо вдъхновение, независимо дали става въпрос за най-елегантния сватбен декор, как да се украсяват студиа и домове или  как да изберете перфектната чанта за пролетта или лятото. Когато става въпрос за последното от изброените, сайтът е не само съкровище на вдъхновение за това как да изберете или носите нова чанта, но ако се разровите малко по-дълбоко, данните могат да ви помогнат да стигнете до най-популярните чанти за 2019 г. на Pinterest - но и IRL, основан на факти начин как да знаете какво гледат другите жени за предстоящите месеци.
Търсенията на сайта служат като лакмусов тест за потребителите, които следят тенденциите, независимо дали става дума за повторно появяване на класики като тези на Celine, Dior и Chanel или на по-съвременни кандидати като Staud и Far. Според потребителските данни на Pinterest, бамбукът и змийския принт е оглавил списъка с най-добрите тенденции за 2019 г., като тези категории се нареждат сред най-търсените в сайта. Освен това, макар някои от най-големите тенденции на Pinterest да са за смели цветове или привличащи погледа принтове, други категории са малко по- out of the box. Например, потребителите с нетърпение търсят марки, които се фокусират върху устойчивостта и създават стилове, които са щадящи за околната среда.
Дамски чанти от бамбук и дърво
Тенденцията с дървените чанти може да не звучи привлекателно, но е намерила успех в шивашката индустрия благодарение на създаването на одобрени от момичета марки като Cult Gaia и Saint Laurent. Търсенията на бамбукови чанти са нараснали с 2,215% през последните няколко месеца, според данни, публикувани от сайта. Естествената дървесина е изключително гъвкава, което я прави идеална за ежедневен деним или за рокля с принт за вечерта. Ако дървените мъниста ви се струват прекалено много, знайте, че тъканите акценти и аксесоари са голям хит и за 2019 г. - малко по-изтънчен прием на естествени материали.

Ако не сте фен на тази мрежа от 250 милиона потребители, няма значение. Продължавайте да четете, за да разберете кои са останалите четири най-големи стила на дамски чанти, по които потребителите в момента са луди.
Чанти със змийски ефект
Ако обмисляте инвестирането в чанта със змийски принт, е време да предприемете крачка, тъй като тенденцията скоро няма да отшуми. През 2019 г. няма недостиг на смели принтове и модели, а змийската кожа е една от най-популярните. Търсенията на този дизайн са с 642% по-големи, като чантичките със змийски ефект са сред най-добрите снимки на Pinterest. За да оформите стил, използвайте структурирана чанта със змийски ефект, за да добавите изтънчен завършек към иначе неутрален костюм.
Структурираност
Структурираните силуети са тенденция от известно време, но се появяват още повече в Pinterest през пролетта и лятото. Тези по-изискани чанти се харесват на потребителите на Pinterest, които се стремят да притежават вечни, но все пак модни аксесоари. Доминират класически дамски форми и подходящи за офиса стилове, включително изненадващо изискани калъфи за колан в неутрални нюанси. На върха, модерните структурирани стилове от Chanel и Saint Laurent имат над 40 000 пинове.
Дамски чанти с ярки поп цветове
Pinterest е меката за цветни изображения, а ярките поп чанти създават свое специално място в сайта. Класическите чанти в поп цветове се връщат, отчасти поради множеството опции и ценови диапазони на пазара в момента. Потребителите на Pinterest имат богат избор от безкрайни силуети в смели цветове.
Устойчиви решения
Модната индустрия прави крачки към устойчивата мода, а над 250-те милиона потребители на Pinterest изглежда са съгласни, тъй като привличат повече етични предмети на сайта. Търсенето на устойчива мода е 34%, според данни, с вегански кожени чанти и модели на Stella McCartney. Освен това, устойчивият моден бранд Reformation остава на върха на Pinterest, тъй като потребителите търсят изцяло екологичен гардероб.