Меню
Профил
Език

Кои са топ цветовете на дамските чанти за пролет-лято 2019

Дата: 2019-05-22

С наближаващото лято се появява и желанието за леки дрехи, ярки нюанси и интензивни часове, прекарани на открито. Природата разкрива своите цветове ден след ден, до максималната експлозия на всички нейни нюанси, а модата я отразява. Следва мечтите на жените, които очакват топлите месеци с ентусиазъм. Появяват се и цветни кожени чанти, дръзко изглеждащи колани, спортни или елегантни раници.

И точно преди да смените гардероба си, възниква спонтанно въпросът: Какви са цветовете на пролетно-летните дамски чанти през 2019 г.?

Както всяка година, цветовете, които вдъхновяват дизайнерите, са тези, които имат яркост, подобна на радостта от слънцето и по-меките температури. Но предложенията на известната американска графична компания Pantone ни разкрива много повече. Нека да разберем всички цветове на Pantone за пролет-лято на 2019 година.

Институтът за цветовете Pantone в Карлщадт, Ню Джърси, е установил, че цветът на 2019 г. е Living Coral (яркият коралов цвят). Вътре има слънчеви нотки, но също така и цветен и морски аромат. Това е тоналност, напоена с живот, която се подновява, когато светлината се връща, за да надвие тъмнината и да стане топла.

Фиеста: топлина и светлина за развлекателния сезон

Както подсказва името, Fiesta е цвят, който предизвиква оживлението на партитата и топлината на приветливите пространства. За летните месеци, перфектната комбинация е с тюркоаз, а в обратната посока - с жълто и лешник.

Jester Red: чувствен цвят за летните вечери

Сред цветовете на Pantone през пролетното лято на 2019 г., това може би е най-интензивния цвят. Той е идеален за кожени чанти, подходящи за специални случаи. Jester Red се съчетава перфектно с тъмносиньо.

Куркума: вкусът на Азия

Така нареченият цвят всъщност е този на подправката, идваща от Югоизточна Азия. Особено се засилва от близостта на цвета на патладжана, идеален нюанс за кожени чанти, подходящи за пролетта.