Меню
Профил
Език

Защо дамските чанти са толкова важни?

Дата: 2019-05-19

Дрехите ни могат да кажат много за нас - няма смисъл да го отричаме. Без значение колко искаме да се опитаме да бъдем различни, уникални и умни, ние все пак сме човешки същества и се съдим, въз основа на външния вид, всеки ден от живота си. Дрехите ти могат да казват толкова много.

Независимо дали това, което носите е ново или старо, подредено, разхвърляно, гладено или не, това може да ви накара да изглеждате като професионалист или като студент, който се връща от партито. Едно от най-важните неща, които най-вероятно винаги носите наоколо, е, вашата чанта. Вашата чанта, куфарче или раница преди всичко служат за пренасяне на неща за вас по ясен и подреден начин, но те също имат свойството да ви описват. По същия начин, по който обръщате внимание на косата си, трябва да обърнете внимание на чантата, която носите.

Значението на чанти?

Понякога чуваме думата bagology, която всъщност се използва за определяне на изучаването на чанти, за да помогне на хората да ги разберат по-добре, тяхната цел, но също и значението, което носят. Всъщност може да откриете това доста глупаво или нещо, за което никой не мисли; но това наистина е вярно. Големите модни компании всъщност използват това, за да създадат чанта, която е най-подходяща за определена група хора, която отговаря на техните нужди и техния моден стил. По същия начин една раница може да ви каже, че сте непоколебим човек, някой, който има небрежен подход към повечето неща; структурираната чанта може да каже, че бързате и че сте човек, който приема работата си доста сериозно. За дамите, които носят клъч се говори, че се гордеят с външния си вид.

Естествено, всичко това може да се използва за подобряване на външния ви вид и всъщност можете да пресъздадете вида, който искате другите да възприемат, просто като коригирате избора на дамска чанта.